Wat kost een lift?

Factoren die de prijs van uw lift bepalen


Wat kost een lift? Dat is een vraag die veel van onze klanten stellen. Uiteraard hangt de prijs van een lift af van veel verschillende factoren. 
U kunt bijvoorbeeld denken aan het type lift, de hoogte van de lift, de oppervlakte van de lift, de gebruikte materialen, 
de bedieningsmogelijkheden en de afwerkingsopties. Ook de installatie en bouwkundige aanpassingen vormen een kostenpost. 
Maar misschien wel belangrijker is de vraag: wat kost een lift op lange termijn? Houd bij uw aanschaf ook rekening met kosten als energieverbruik, keuringskosten en onderhoudskosten.

Wat kost een lift van Aesy Lift?

Platformliften zijn zeer betaalbaar en onderhoudsarm


Aesy Lift levert platformliften. Voor deze liften is geen machinekamer, dakopbouw of liftput nodig. Daardoor ligt de prijs van zo’n lift lager dan die van traditionele liften. Door het slimme ontwerp en een minimum aantal onderdelen is de lift ook nog eens onderhoudsarm. Ook hoeven onze liften niet jaarlijks gekeurd te worden. Bovendien kennen de liften een laag energieverbruik. Een greep uit onze lift keuzes:  personenliftgoederenlifthuisliftkleingoederenliftrolstoellift of buitenlift.

Vraag een offerte voor uw lift aan

Voor 12.00 uur aangevraagd? Binnen 4 uur een passende offerte!


Benieuwd wat een lift kost bij Aesy Lift? Vraag een offerte aan. Als u voor 12.00 uur uw offerte aanvraagt, krijgt u Binnen 4 uur een passende offerte.