Video's

Cabine Schuifdeur A-5000

De lift, voorzien van een schuifdeur, voor plaatsing in een bouwkundige schacht

U wilt een personenlift om de verdiepingen van uw pand optimaal bereikbaar te maken? Maar u wilt geen dure investering, hoge onderhoudskosten en een aanslag op uw kostbare ruimte? Dan is de Cabine Schuifdeur A-5000 van Aesy Liften dé oplossing voor u. Deze betrouwbare en comfortabele lift is zeer aantrekkelijk geprijsd.

3D lift animatie

Hoe zit een platformlift in elkaar 

De 3D animatie geeft weer hoe een platformlift in elkaar zit, wat de mogelijkheden zijn en welke opties er aan toegevoegd kunnen worden.

Cabine Vouwdeur A-5000

Inclusief overnamebesturing 

Volautomatische bediening is nu mogelijk dankzij haar volledige cabineafsluiting. Nadat de toegangsdeur “draaideur” is gesloten, sluiten automatisch de elektrisch bedienbare cabinevouwdeuren. Hierdoor sluit de gehele cabineopening. Bij het éénmalig kort indrukken van de bedieningsknop gaat de lift naar de gewenste verdieping. De lift vertrekt nu zonder dat u de bedieningsknop ingedrukt moet blijven houden.

Personenlift A-5000

De absolute schoonheid, functioneel en ergonomisch 

De Personenlift A-5000 is de meest populaire platformlift. Er zijn al meer dan 5000 van deze liften geplaatst in Nederland.  Luxe en comfort voor een eerlijke prijs.