Het alternatief voor een stoellift

Langer thuis wonen met een rolstoellift of huislift


Bent u op zoek naar een stoellift omdat het traplopen lastiger of onmogelijk is geworden? Aesy Lift heeft alternatieven die u meer comfort bieden, een fraaiere uitstraling hebben en minder ruimte innemen: de huislift ‘A4000’ en de rolstoellift ‘Rol Up’. Deze alternatieven voor de stoellift maken het mogelijk om langer thuis te blijven wonen, met behoud van wooncomfort. Wilt u weten welke lift het beste bij u past? Onze adviseurs vertellen u graag alles over deze alternatieven voor de stoellift.

Maak een afspraak met een adviseur 


Huislift ‘A4000’ in plaats van een stoellift

Elke verdieping bereikbaar zonder ingrijpende verbouwing


Een huislift maakt in tegenstelling tot een stoellift élke verdieping van uw huis toegankelijk. Van de kelder tot de zolder. Bovendien kunt u in de lift gewoon uw rollator meenemen. Onze huislift ‘A4000’ heeft een zelfdragende liftschacht van slechts 88 x 116 centimeter. Een machinekamer, liftput en dakopbouw zijn niet nodig. Daardoor verliest u weinig ruimte in huis, is de lift zeer betaalbaar en zijn er geen ingrijpende bouwkundige aanpassingen nodig. Bovendien is de huislift in tegenstelling tot een stoellift volledig te integreren in uw interieur.

Lees meer over de woonhuislift ‘A4000’


Rolstoellift ‘Rol Up’ in plaats van een stoellift

Neem uw rollator, rolstoel of scootmobiel mee


Een stoellift op de trap is niet praktisch als ook andere gezinsleden de trap gebruiken. Bovendien kunt u lastig iets meenemen naar een andere verdieping. De rolstoellift ‘Rol Up’ is toegankelijk met uw rollator, rolstoel of scootmobiel. Wel zo praktisch. En als u de lift niet gebruikt, klapt het plateau in. De rolstoellift steekt dan slechts 20 centimeter uit van de muur. Dit alternatief voor de stoellift is geschikt voor trappen met een hellingshoek tussen de 15 en 45 graden en kan u tot 13,4 meter hoogte brengen.

Lees meer over de rolstoellift ‘Rol Up’