Rolstoel- en invalidelift van Aesy Lift

Elke verdieping toegankelijk met een rolstoel- en invalidelift


Een rolstoel- en invalidelift maakt uw woning, winkel of bedrijfspand toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Aesy Lift biedt u keuze uit meerdere soorten rolstoel- en invalidelift. De plateaulift ‘Rol Up’ gaat over de trap. De invalidenlift ‘Rol In’ wordt naast de trap geplaatst. Beide liften zijn toegankelijk met een rolstoel, scootmobiel en rollator. Wilt u weten welke rolstoel- en invalidelift het beste bij uw wensen en pand past?

Maak een afspraak met een adviseur


Plateaulift ‘Rol Up’

Klapt automatisch in als de lift niet gebruikt wordt


De rolstoel- en invalidelift ‘Rol Up’ is een plateaulift die over de trap gaat. Een hellingbaan is daarmee overbodig. Als de rolstoellift niet gebruikt wordt, vouwt het plateau zich automatisch in tegen de wand. Hierdoor blijft de trap optimaal toegankelijk voor mensen zonder lichamelijke beperking. De plateaulift ‘Rol Up’ is geschikt voor trappen met een hellingshoek tussen de 15 en 45 graden en brengt gebruikers naar hoogtes tot 13 meter.

Lees meer over de plateaulift ‘Rol Up’


Invalidenlift ‘Rol In’

Tilt gebruikers recht omhoog


De open invalidenlift ‘Rol In’ tilt gebruikers moeiteloos naar hoogtes tot drie meter. Doordat de lift recht omhoog gaat, neemt hij minder ruimte in en is hij veel gebruiksvriendelijker dan een hellingbaan. U vindt deze invalidenlift daarom bij entrees van winkels, openbare gebouwen en appartementencomplexen in heel Nederland. De ‘Rol In’ kan echter ook in uw pand zijn werk doen. De invalidenlift is van drie zijden toegankelijk via een handige oprit.

Lees meer over de invalidenlift ‘Rol In’