De overige liften van Aesy Lift


Elke verdieping toegankelijk voor iedereen, dat is de missie van Aesy Lift. Wij bieden tal van oplossingen voor dit probleem. Onze liften zijn ruimte besparend en in elk gewenste maat verkrijgbaar. Ook wat betreft de toegankelijkheid biedt Aesy Lift diverse opties. Zo kunt u als extra optie automatische deuropeners nemen of gesproken tekst bij aankomst op de door u aangegeven verdieping. Bekijk direct de beste mogelijkheden voor u.

 
 • Rolstoel- en invalideliften

  Elke verdieping toegankelijk met een rolstoel


  Een rolstoel- en invalidelift maakt uw woning, winkel of bedrijfspand toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Aesy Lift biedt u keuze uit meerdere soorten rolstoel- en invalideliften. De plateaulift ‘Rol Up’ gaat over de trap. De invalidenlift ‘Rol In’ wordt naast de trap geplaatst. Beide liften zijn toegankelijk met een rolstoel, scootmobiel en rollator. Wilt u weten welke rolstoellift en invalidelift het beste bij uw wensen en pand past?


  Lees meer over de mogelijkheden
 • Stoelliften

  Langer thuis wonen met een rolstoellift of huislift


  Bent u op zoek naar een stoellift omdat het traplopen lastiger of onmogelijk is geworden? Aesy Lift heeft alternatieven die u meer comfort bieden, een fraaiere uitstraling hebben en minder ruimte innemen: de huislift ‘A4000’ en de rolstoellift ‘Rol Up’. Deze alternatieven voor de stoellift maken het mogelijk om langer thuis te blijven wonen, met behoud van wooncomfort. Wilt u weten welke lift het beste bij u past? Onze adviseurs vertellen u graag alles over deze alternatieven voor de stoellift.


  Lees meer over de mogelijkheden
Een vraag of opmerking?

David staat voor u klaar

Telefoon: +32 (0)3 345 66 66
Email:     info@aesylift.be

Download
de brochure